Magánszemélyeknek

Hogyan tudom megnézni a fizetéseket?
Regisztrálnod kell az oldalra. és meg kell adnod legalább:

 • foglakozásod,
 • hány év tapasztalatod van,
 • és az aktuális (legutóbbi) fizetésed.

Ne aggódj nem valódi névvel, sőt tilos a valódi neved megadnod.

Ezután be tudsz lépni, és rá tudsz keresni (szűrni) minden regisztrált tagunk fizetésére és szakmai paramétereire.  A regisztrált tagok listájához görgess le a Kezdőlapon az Összes regisztrált tag gombra, és kattints rá.

Itt az alábbi keresési feltételeket tudod beállítani:

Kulcsszavak
Írd be a keresett szót. Például: mérnök. A keresés eredményében azok a személyek jelennek meg, akinek a profiljában szerepel a mérnök szó. Vesszővel elválasztva több kulcsszót is megjelölhetsz, ekkor azok a személyek jelennek meg, akiknek a profiljában bármelyik általad beírt kulcsszó szerepel.

Kompetenciák
A lenyíló listából ki tudod választani, milyen kompetenciákkal rendelkező személyek jelenjenek meg.

Szakterület
A lenyíló listából ki tudod választani, melyik szakterületen dolgozó vagy szakterület iránt érdeklődő személyek jelenjenek meg.

Hely
A lenyíló listából ki tudod választani, melyik földrajzi területen élő személyek jelenjenek meg. Itt megyékből, illetve városokból és vonzáskörzeteikből tudsz választani.

Fizetés
Itt be tudod írni, milyen bérsávban lévő személyek profilját szeretnéd látni.

Hogyan regisztrálhatok? Díjmentes!

A regisztráció és az oldal használata is teljesen díjmentes. A felső menü sorban megtalálod a REGISZTRÁCIÓ lehetőséget. Kattints rá és válaszd a  Jobb állást keresek lehetőséget.

Név megadása
Itt adj meg egy nem valós nevet.

Fontos, hogy nem adhatod meg a valódi nevedet és nem hozhatsz létre fiókot más nevében, az Ő adataival.

Felhasználónév
Javasoljuk, hogy a megadott nem valós neved egybeírt kisbetűs változata legyen. Például: kisistván

E-mail cím
Ez sehol nem jelenik meg a honlapunkon, csak Te látod.

__________________________________

Ezek mentése után megjelenő személyes adataid képernyőn legalább a Foglakozásod, Aktuális bruttó fizetésed és a Tapasztalat mezőket ki kell töltened. Ne felejtsd el megnyomni a Mentés gombot!

Foglakozásod
Például: Minőségbiztosítási mérnök, CNC gépkezelő, Könyvelő

Aktuális bruttó fizetésed
Amennyit keresel bruttóban: az alapfizetésed és minden olyan (műszakpótlék, bónusz, jutalom, stb.), amit rendszeresen kapsz. Ha esetleg nehéz meghatároznod, írj be egy megközelítő összeget, és később pontosítod.  A legegyszerűbb, ha kérsz egy 6 hónapos jövedelem igazolást a cégedtől és kiszámolod a havi átlagot.

 • A fizetés a normál munkaidődre vonatkozik, tehát túlóra ne legyen benne.
 • Béren kívüli juttatás (kafetéria) ne legyen benne.
 • Nincs akadálya, hogy a szakmai bemutatkozás szövegében megad a béren kívüli juttatásaid.

Kompetenciáid
Válaszd ki a listából a megfelelő kompetenciákat.

Szakterület
Válaszd ki a listából a megfelelő szakterületet. Fontos, mert alapvetően az alapján találnak meg a munkaadók állásajánlataikkal.

Bejelölheted, hogy küldjünk-e értesítést az e-mail címedre, ha a szakterületednek megfelelő állásajánlat jelenik meg az oldalon.

Lakóhely
Keresd ki azt, amelyik a legmegfelelőbb. Megadhatod megyét illetve megyén belül melyik nagyobb településhez van legközelebb. Nincs akadálya, hogy a szakmai bemutatkozás szövegében megad a települést is.

Szakmai bemutatkozás
Itt rövidebben vagy hosszabban szövegesen megadhatod szakmai paramétereid. Mivel foglalkozol pontosan, milyen feladatokat végzel, milyen eredményeid vannak. Milyen végzettséged, nyelvtudásod, stb. van. Bármit, amit szeretnél magadról elmondani szakmailag.

Figyelj arra, hogy az első bekezdés egy része jelenik meg a neved mellett a jobb állást keresők listáján, így érdemes ebbe beleírni minden lényeges/figyelemfelkeltő információt.

Nincs akadálya annak sem, hogy önéletrajz szerű bemutatkozást írj, de vigyázz arra, hogy ne legyen benne olyan, ami tilos.

Tapasztalat
Írd be hány év szakmai tapasztalattal rendelkezel.

Fontos! Mit tilos beleírni, azonnali végleges kizárással jár!

 • Ami alapján Te vagy a jelenlegi munkáltatód akár közvetetten is beazonosítható.
 • Elérhetőségi adataid.
Nem látom a saját adataim a magánszemélyek listáján?

Amikor regisztrálsz vagy módosítod az adataidat az adatlapod nem jelenik meg a listán mindaddig, amíg azt le nem ellenőriztük.  Megértésedet kérjük ezért, de fontos, hogy oldalunkra megbízható profilok kerüljenek ki.

Ez az ellenőrzés általában pár óra alatt megtörténik. Ha huzamosabb ideig – több mint 24 óra – nem jelenik meg az adatlapod, érdeklődhetsz a kapcsolat@penzertdolgozom.hu e-mail címen.

Érdemes átnézned az adatlapodat is, hogy van-e/hiányzik-e valami az adatlapodról, ami miatt az komolytalannak, nem megbízhatónak tűnik, és ezért nem lett még jóváhagyva.

Sikeresen regisztráltam, de most nem tudok belépni.

Ha jól adtad meg a belépési adataidat, akkor valószínűleg töröltük a regisztrációdat.

Ennek a lehetséges okai:

Nem létező vagy ideiglenes e-mail címet adtál meg.

A profilod ellenőrzése során, minden körülményt és megadott adatot figyelembe véve, úgy ítéltük meg, hogy komolytalan a regisztrációd. Ilyen lehet például:

 • Alpári, buta megjelenített név
 • Erősen valószínűtlen fizetési összeg
 • Beazonosíthatatlan munkakör
 • Megadott adatok nincsenek összhangban

 

Mire kell figyelnem, hogy ne kerüljön a fiókom végleges kizárásra?
 • Nem lehet semmi olyan a szakmai profilodban és a nem valós nevedben az általad feltöltött képben, ami alapján Te vagy a jelenlegi munkáltatód akár közvetetten is beazonosítható.
 • Elérhetőségi adataid.
Hogyan tudok állást keresni az oldalon?
 A felső menüsorban JOBB ÁLLÁST KERESŐK>ÁLLÁSAJÁNLATOK-ra kattintva megnyílik az állásajánlatok oldala.

Itt az alábbi szűrőket tudod használni

Kulcsszó: az álláshirdetések szövegében címében szereplő szavak szerint keres. Több kulcsszót is beírhatsz vesszővel elválasztva, ebben az esetben azokat az álláshirdetéseket mutatja, amelyekben valamennyi általad beírt kulcsszó szerepel.

Szakterület: a legördülő listából tudsz választani legörgetve a listát vagy a lista kereső mezőjébe beírva a keresett szakterület nevét. A szakterületek fő kategóriákból és alkategóriákból állnak, a listán ABC sorrendbe rendezve.

Hely: a munkavégzés helyére kereshetsz rá, legörgetve a listát vagy a lista kereső mezőjébe beírva a keresett hely nevét. A helyek megyékből* és azon belül települések vonzáskörzetéből állnak a listán ABC sorrendbe rendezve. A települések vonzáskörzetét az álláshirdető cégek szabadon a köztudatban lévő jelentésénél szélesebben is értelmezhetik.

*+ Budapest, Országos, Távmunka, Külföld

Kompetenciákra: az elvárt főbb kompetenciákra kereshetsz rá, legörgetve a listát vagy a lista kereső mezőjébe beírva a keresett kompetencia nevét. A kereső kis és nagybetű érzékeny.

Fizetés (bruttó): be tudod írni a tól-ig értékeket. A munkaadóknak az álláshirdetésben a maximális fizetést kell beírni, amennyit az ideális jelöltnek maximum hajlandóak fizetni.

Hogyan tudok állásra jelentkezni?

Jelentkezéshez be kell jelentkezned az oldalra. Az adott álláshirdetést megnyitva a Jelentkezés gombra kattintva tudsz jelentkezni. A JELENTKEZÉSEIM-re kattitntva tudod megnézni az eddigi jelentkezéseid. A jelentkezésed törölni az adott álláshirdetést megnyitva a Törlés gombbal tudod. Jelentkezés módosításához először töröld a jelentkezésed, majd jelentkezz újra.

A Jelentkezés gombra kattintás után megjelenő panelen meg kell adnod:

 • fizetési igényed (bruttó),
 • hány napon/héten belül tudsz kezdeni, ha téged választanak,
 • és egy rövid szöveges jelentkezést, üzenetet, kérdést is írhatsz. Például: “Szeretnék jelentkezni az állásra.”

Ha az álláshirdető cég elfogadja a jelentkezésed, arról automatikus értesítést kapsz tőlünk az e-mail címedre, illetve a fiókodva belépve is látod.

Jelentkezés után az álláshirdető cég üzenetet tud neked küldeni, hogy további részleteket tudjatok egyeztetni.

Fontos, még itt is anonim módon tudsz levelezni, de ha az álláshirdető kéri, és Te is úgy gondolod, érdekel az állás, itt megadhatod neki a valós neved és az elérhetőségi adataidat.

Hogyan tudnak állásra meghívni, és hogyan tudom elfogadni?

Bejelentkezve a fiókodba a jobb felső sarokban lévő “kisharang” szimbolumra kattitnva az értesítések között találod meg a meghívásokat. Ha a meghívásra kattintasz megjelenik az adott állás és  jelentkezhetsz az állásra.

Mi történik a jelentkezésem elfogadása után? Álláshirdető értékelése.
Az álláshirdetőnek legkésőbb a személyes találkozásotok és a felvételi döntés után le kell zárnia a hirdetést. Ekkor értékelheted az álláshirdetőt.
Maradt még kérdésed?
Írd meg nekünk a kapcsolat@penzertdolgozom.hu e-mail címre.

A regisztrációd és profilod törlését is erre az e-mail címre küldött e-mailben kérheted.