Leírás munkavállalóknak

Hogyan tudok regisztrálni?

A regisztráció és az oldal használata is teljesen díjmentes. A felső menü sorban megtalálod a REGISZTRÁCIÓ lehetőséget. Kattints rá és válaszd a  Munkavállaló lehetőséget.

Név megadása
Itt add meg a neved.

Fontos, hogy a valódi nevedet kell megadnod, és nem hozhatsz létre fiókot más nevében, az Ő adataival.

Felhasználónév
Javasoljuk, hogy a megadott nem valós neved egybeírt kisbetűs változata legyen. Például: kisistván

E-mail cím
Ez sehol nem jelenik meg a honlapunkon, csak Te látod.

Az e-mail címedre fogod megkapni a regisztráció megerősítéséhez szükséges linket.

Úgynevezett ideiglenes e-mail címmel regisztráló felhasználókat automatikusan töröljük.

__________________________________

Ezek mentése után megjelenő személyes adataid képernyőn a főbb adataidat meg kell adnod.Ne felejtsd el megnyomni a Mentés gombot!

Foglakozásod
Például: Minőségbiztosítási mérnök, CNC gépkezelő, Könyvelő, Gyártósori összeszerelő

Aktuális bruttó fizetésed
Nem kötelező megadnod, sőt inkább egy “irányárat” adj meg. A pontos fizetés megadása ellen a munkáltatód esetleg panaszt tehet üzleti titok sértésért.

Nyelvtudásod
Nem kötelező megadni. Válaszd ki a listából a megfelelő nyelvtudást. Ha nincs a listában megadhatod a szakmai bemutatkozás részben.

Hely
Lakóhely illetve lehetséges lakóhely. Keresd ki azt, amelyik a legmegfelelőbb. Megadhatod megyét illetve megyén belül melyik nagyobb településhez van legközelebb. Nincs akadálya, hogy a szakmai bemutatkozás szövegében megad a települést is.

Szakmai bemutatkozás
Itt rövidebben vagy hosszabban szövegesen megadhatod szakmai paramétereid. Mivel foglalkozol pontosan, milyen feladatokat végzel, milyen eredményeid vannak. Milyen végzettséged, nyelvtudásod, stb. van. Bármit, amit szeretnél magadról elmondani szakmailag.

Figyelj arra, hogy az első bekezdés egy része jelenik meg a neved mellett a jobb állást keresők listáján, így érdemes ebbe beleírni minden lényeges/figyelemfelkeltő információt.

Nincs akadálya annak sem, hogy önéletrajz szerű bemutatkozást írj, de vigyázz arra, hogy ne legyen benne olyan, ami tilos.

Tapasztalat
Írd be hány év szakmai tapasztalattal rendelkezel.

Fontos! Mit tilos beleírni? Azonnali végleges kizárással jár!

  • Elérhetőségi adataid.
Hogyan tudok állásra jelentkezni?

Jelentkezéshez be kell jelentkezned az oldalra. Az adott álláshirdetést megnyitva a Jelentkezés gombra kattintva tudsz jelentkezni. A JELENTKEZÉSEIM-re kattitntva tudod megnézni az eddigi jelentkezéseid. A jelentkezésed törölni az adott álláshirdetést megnyitva a Törlés gombbal tudod. Jelentkezés módosításához először töröld a jelentkezésed, majd jelentkezz újra.

A Jelentkezés gombra kattintás után megjelenő panelen meg kell adnod:

  • fizetési igényed (bruttó),
  • hány napon/héten belül tudsz kezdeni, ha téged választanak,
  • és egy rövid szöveges jelentkezést, üzenetet, kérdést is írhatsz. Például: “Szeretnék jelentkezni az állásra.”

Ha az álláshirdető cég elfogadja a jelentkezésed, arról automatikus értesítést kapsz tőlünk az e-mail címedre, illetve a fiókodva belépve is látod.

Jelentkezés után az álláshirdető cég üzenetet tud neked küldeni, hogy további részleteket tudjatok egyeztetni.

Fontos, ha az álláshirdető kéri, és Te is úgy gondolod, érdekel az állás, itt megadhatod neki az elérhetőségi adataidat.

Hogyan tudnak mukáltatók megkeresni állásajánlattal?

A profilodon találsz egy gombot, ahol be tudod állítani meghívhatnak-e állásokra.

Bejelentkezve a fiókodba a jobb felső sarokban lévő “kisharang” szimbólumra kattitntva az értesítések között találod meg a meghívásokat. Ha a meghívásra kattintasz megjelenik az adott állás és  jelentkezhetsz az állásra.

Hogyan tudom megnézni a fizetéseket?

Bejelentkezve a fiókodba meg tudod nézni más felhasználók profilját, és szűrni is tudsz különböző szempontok alapján, számodra releváns profilokra.

Adott álláshirdetésnél meg tudod nézni, mennyit ajánlott a munkaadó, illetve a jelentkezők milyen fizetési igényt adtak meg. Itt név és egyéb azonosításra alkalmas adatok nélkül látod a fizetési igényeket.